söndag 20 april 2008

Vilken helg..

Oj oj vilket underbart väder vi har.Igår lördag var givetvis min jobblördag,får väl trösta mej med att det bara är var 6:e så det går.Det värsta är att det var så så fint väder.Fick njuta i fulla drag på eftermiddagen.

Vi plockade fram utemöblerna & gjorde fint på altanen,sen grillade vi givetvis & det smakade verkligen sommar.

Idag vaknade jag till solens strålar in i fönstret redan vid 06.00,snacka om att man är känslig för ljus,måste skaffa något för fönstret.Tilda mår inte riktigt som ho ska,haft ont i magen i natt.Men på Funky Kids som hon går på var lördag gör de situps,& det är inte den kroppen van vid.Sen tryckte damen in choklad för det var ju lördag,så det satte väl sina spår.Just nu sover hon i soffan.

Jacob bara väntar på att få gå ut med pappa i rabatterna så det blir vårfint där...tur jag har 2 män som reder trädgården.

Idag så fyller storasyster Helen 45 år måste ringa sen,synd bara att det är 37 mil dit,lite jobbigt att åka & dricka kaffe bara sådär.

Ska ge mej ut & klippa ner visset i trädgården jag får väl oxå hjälpa till lite så mannen inte får tuppjuck för att han inte ska hinna med allt.
so long....

Inga kommentarer: